Fidelity Digital Assets lainaa viimeisimmästä sijoitustyöstä Bitcoinin luoja Satoshi Nakamotoa

Fidelity Digital Assets (FDA) lainasi Satoshi Nakamotoa viimeisimmässä sijoituskirjaraportissaan.

Opinnäytetyö on osa sarjan raportteja tarkastellaan näkökulmia ajo kiinnostusta ja investointeja Bitcoin

FDA on sidoksissa Fidelityyn emoyhtiön Fidelity Management & Research (FMR) kautta. Yksi maailman suurimmista rahoituspalveluyrityksistä, Fidelityllä on arviolta 7 biljoonan dollarin arvosta hallinnoitavia varoja (AUM).

Kommentoidessaan havaintojaan Bitcoin Code: n mukaan se on oppinut, että sijoittajat pitävät bitcoinia pyrkimyksenä arvon säilyttämiseen, ja huomauttavat samalla myös sidosryhmien rajoitetun tiedon siitä.

Lisäksi FDA huomauttaa, että nykyisen sijoittajan ”perusteet altistumisen määrittämiselle nyt” perustuu siihen uskoon, että bitcoinilla tulee olemaan huomattavasti suuremmat markkinat, jos niitä käytetään tulevaisuudessa laajasti arvonvarastossa. ”

Tämä optimistinen sijoittajien käsitys sopii hyvin kuuluisan Satoshin tarjouksen kanssa, jonka FDA sisällyttää tähän bitcoin-sijoitustutkimukseen. Satoshi kirjoitti:

Voi olla järkevää hankkia vain jos se tarttuu kiinni.

Jos tarpeeksi ihmisiä ajattelee samalla tavalla, siitä tulee itseään toteuttava ennustus

Nykyiset bitcoin-sijoittajat toivovat, että kolikko saavuttaa viime kädessä tavoitteen tulla arvovarastoksi huolimatta nykyisistä epävakauksista.

Kuten sijoitustutkimuksessa selitetään edelleen, ajan myötä „volatiliteetin tulisi jatkua laskussa nykyiseen tasoon verrattuna kertomusten lähentyessä“.

Samaan aikaan FDA: n osana tätä tutkimusta haastatellut sijoittajat uskovat seuraavan tietoisuuden ja omaksumisen aallon johdettavan ulkoisiin tekijöihin, kuten ennennäkemättömään keskuspankkien ja hallitusten puuttumiseen.

Pidemmän aikavälin tuulen tuulet, joka voi polttaa omaksumista, sisältävät bitcoinien käytön vaurauden säilyttämiseksi „hitaan ja tasaisen“ inflaation keskellä ja „uhkaavan sukupolvien varallisuudensiirron vuosituhanneille, jotka näkevät bitcoinien suotuisammin kuin muut väestötiedot“.